Over Branghetti

Tonnie en Jeanine zijn de trotse eigenaren van Branghetti: een samenvoeging van hun familienamen Brands en Pighetti.

Branghetti Dutch Inland Shipping is een familiebedrijf en komt voort uit het zeilschip Dankbaarheid dat in 1887 door de overgrootvader van Tonnie in de vaart is gebracht. Al vier generaties wordt het familiebedrijf met succes voorgezet door de nazaten van Christiaan Brands. Daarmee wordt dus ook al meer dan 130 jaar de ervaring doorgegeven in het transporteren van goederen over de Europese binnenwateren in diverse omstandigheden. Daarom kunnen wij met trots stellen: Binnenvaart zit in ons bloed!

Doordat Tonnie en Jeanine in 1999 besloten de overstap te maken van een droge lading schip naar een tankschip, heeft Branghetti inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het B2B transporteren van chemische vloeistoffen en minerale oliën over de Europese binnenwateren. Onze huidige vloot bestaat uit vier binnenvaarttankers: mts Christiaan, mts Roxanna, mts Jeanine en mts Brandini. Branghetti’s dienstverlening wordt mede mogelijk gemaakt middels de nauwe samenwerking tussen haar bevrachters TankMatch en Trendco.

“Sinds 1887 bewijst Branghetti Dutch Inland Shipping een internationale, vooruitstrevende, betrouwbare en flexibele rederij te zijn. Onze missie is en blijft om de dienstverlening van Branghetti continu te verbeteren!”

Branghetti is vooruitstrevend. Hoewel we trots zijn op onze lange historie, is de focus van onze dienstverlening zoals altijd gericht op de toekomst en lange termijn.

Investeringen die betrekking hebben op duurzaamheid en innovatie beschouwen wij als essentieel voor ons bestaansrecht. Branghetti heeft een actieve rol in het (blijven) trainen en opleiden van haar bemanning. Voor een duurzame dienstverlening is in onze visie niet alleen het hebben van de juiste techniek aan boord essentieel, maar bovenal de juiste man op de juiste plek.

Branghetti is betrouwbaarOnze lange termijn focus heeft laten zien dat betrouwbaarheid één van de belangrijkste kernwaarden van onze dienstverlening is.

Met intrinsieke betrokkenheid, professionaliteit, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, streven wij altijd naar het behouden en verbeteren van de sterke vertrouwensband en partnerschappen met onze klanten, bevrachters en medewerkers. We komen onze afspraken na, we varen op tijd. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Branghetti is flexibel. 24/7 Staan wij ten dienste van onze klant.

Continu blijven wij ons meebewegen op hun wensen en behoeften om steeds een zo service gericht en veilig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Dat is waar wij goed in zijn. In bredere zin staan wij door onze flexibele houding altijd open voor nieuwe kansen die onze branche ten goede komt. Want binnenvaart is altijd in beweging. Blijven ontwikkelingen is in onze visie essentieel voor het blijven verbeteren van Branghetti’s dienstverlening.

Deze organisaties en bedrijven dragen wij een warm hart toe: